Band

Back

Band Info

Muesca is een rockband uit Deventer die eigen geschreven nummers speelt. Wij brengen 1 ½ uur muziek op een hele eigen wijze. Ons repertoire varieert van (melodische) bluesrock tot symfonische rock in een herkenbare en karakteristieke eigen stijl.

Door de traditionele samenstelling van gitaar, bas, drums en zang, klinkt onze muziek heel direct en toegankelijk. Dus met name zeer geschikt voor gelegenheden waar blues en rock gespeeld wordt.

Nieuwsgierig naar onze muziek, luister dan naar een van de live opnames van ons recente optreden in de Hip.
Voor info of boekingen bel naar Joop van Leeuwen; tel. (31) 6 41 72 73 56


Biografie


2018 najaar - Een nieuwe setlist is gemaakt en de nummers zijn op de schop genomen met als doel een dynamische show neer te zetten. Na een succesvolle try-out in De Hip in Deventer is Muesca klaar om de podia te betreden met overtuiging en een goede set met nummers.

2017 najaar - Drummer Bas Hagen wordt vervangen door Joop van Leeuwen. Muesca gaat verder met het ontwikkelen van een eigen repetoir.

2015 en 2016 - Er worden een aantal succesvolle live optredens gebracht en nieuw materiaal geschreven voor de opnames van een mini-cd die uitgebracht is in 2017.

2013 - Na een aantal try-outs is eigenhandig een demo CD opgenomen. Ruim een jaar later heeft de band de opnames afgerond voor de Demo CD “Diggin’ Deeper” die in 2015 is uitgebracht.

2012 - Muesca, drie gedreven muzikanten uit het oosten van het land maken rocksongs met een rauw randje. Sfeervol, soms bluesy of rechtdoor, met invloeden uit de jaren ’70 en ’80. Met Bas Hagen op drums, Frank ter Braak op bas en Egbert Kappert op gitaar en zang werd een set van eigen nummers geschreven met een herkenbare sound en sfeer.